Politica de confidențialitate

Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a vă informa, în conformitate cu noul Regulament privind Protecția Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), cu privire la condițiile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către GENERAL AUTOCOM SRL.

GENERAL AUTOCOM SRL, persoană juridică română, cu sediul în comuna Mărăcineni, sat Mărăcineni, str. Euro 85, nr. 160, județul Buzău,  vă transmite această Politica de Confidentialitate pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Cui se aplică această Notă de Informare?

Prezenta informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:

 • Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, clienți („Parteneri comerciali”);
 • Vizitatorilor și utilizatorilor site-ul generalautocom.ro („Utilizatori”);

Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • din informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul din pagina de Contact, formularul din paginile de oferte.
 • prin corespondența purtată prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate.

Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și alte informații, după caz.

Prin activitatea desfășurată pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (i.e. informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care:

 1. suntem obligați să facem acest lucru prin lege; și/sau
 2. în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat.

În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul generalautocom.ro sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al GENERAL AUTOCOM SRL cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul generalautocom.ro numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

De fiecare dată când vizitați site-ul, colectăm automat următoarele date:

 • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica cookie
 • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul generalautocom.ro (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site.

În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrarea acestora cât mai curând posibil.

În momentul accesării paginii noastre de internet generalautocom.ro, și a link-urilor utile, aflate în cuprinsul acestei pagini, veți putea fi direcționat către pagini ale Grupului Dacia – Renault - Nissan precum: www.dacia.ro , https://dacia.generalautocom.ro/, https://renault.generalautocom.ro/, https://nissan.generalautocom.ro/,  etc. Politica de confidențialitate a acestora putând fi aceesată pe site-urile respective.

Toate informatiile continute de Site si care se refera la conditiile practicate de GENERAL AUTOCOM SRL in activitatea sa comerciala sunt strict confidentiale si sunt destinate numai Utilizatorilor Site-ului. Mai mult, anumite conditii pot diferi de la un Utilizator la altul.

In consecinta, Utilizatorii isi asuma obligatia de a pastra stricta confidentialitate a tuturor datelor in legatura cu activitatea GENERAL AUTOCOM  SRL sau orice alta informatie pe care o va fi obtinut prin accesarea Site-ului, fiindu-le interzis a divulga cu stiinta sau din neglijenta vreunui tert aceste informatii.

Avand in vedere importanta deosebita a informatiilor cuprinse in bazele de date ale GENERAL AUTOCOM SRL puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului, Utilizatorii isi asuma obligatia de a pastra stricta confidentialitate a acestor date.

Prin accesarea Site-ului, Utilizatorul confirma ca este de acord sa mentina in permanenta confidentialitatea informatiilor obtinute astfel, sa nu dezvaluie, faca publice, direct sau indirect, sa transfere sau sa foloseasca in alte scopuri informatiile confidentiale primite.

Continutul bazelor de date poate fi folosit numai pentru informarea Utilizatorilor in mod individual. Acestia au dreptul de acces la informatiile publicate in bazele de date, au dreptul de a copia, printa si folosi numai in interes propriu orice informatie publicata in bazele de date.

Utilizatorii nu au dreptul de a divulga informatiile cuprinse in bazele de date catre alti Utilizatori.

Orice transmitere a informatiilor continute in bazele de date catre terte parti sau alti Utilizatori reprezinta o incalcare grava a obligatiilor asumate prin utilizarea Site-ului.

Nu sunt permise Utilizatorilor:

 • Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, publicarea, distribuirea prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, sau exploatarea in alte moduri decat cele permise de GENERAL AUTOCOM SRL a informatiilor existente in bazele de date sau a unei parti din acestea;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul bazelor de date, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua GENERAL AUTOCOM SRL sau a retelei GENERAL AUTOCOM SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua GENERAL AUTOCOM SRL care nu sunt publice, fara autorizatie.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Utilizatorii vor trata Informatiile Confidentiale cu aceeasi atentie cu care trateaza orice alte informatii similare. Atentia acordata pastrarii confidentialitatii informatiei va fi, in toate cazurile, egala cu atentia pe care un profesionist ar acorda-o, in circumstante similare, protejarii confidentialitatii propriilor informatii.

Corespunzator obligatiei de pastrare a confidentialitatii, Utilizatorii se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie, direct sau prin intermediul unui tert, cu exceptia cazurilor in care sunt abilitati sau imputerniciti in mod expres de catre reprezentantul legal al GENERAL AUTOCOM SRL. In aceasta din urma ipoteza, Utilizatorii se obliga ca informatiile dezvaluite sa se limiteze strict la aspectele convenite cu GENERAL AUTOCOM SRL.

Daca unui Utilizator îi este solicitat de catre organele judiciare sau administrative competente sa dezvaluie Informatii Confidentiale, in virtutea aplicarii unei legi sau altei norme juridice ori hotarari judecatoresti, Utilizatorul va instiinta prompt GENERAL SRL pentru a da posibilitatea acestuia de a se pune sub protectia unui ordin sau a unei alte dispozitii legale adecvate privitoare la confidentialitatea informatiilor.

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

 • atunci când trebuie să întreprindem măsurile necesare pentru a încheia un contract cu dumneavoastră;
 • atunci când trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;
 • atunci când solicitați un serviciu din partea noastră prin formularul de contact;
 • atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (i.e. legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit);
 • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (i.e. pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelei informatice), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
 • în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi:

 • pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră;
 • pentru a îmbunătăți site-ul, inclusiv funcționalitatea acestuia;
 • pentru administrarea site-ului;
 • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare;
 • pentru a păstra site-ul în condiții de siguranță;
 • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim informatii personalizate care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră (i.e. în cazuri de publicitate și marketing). În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, vă puteți retrage consimțământul, în orice moment, trimițând o solicitare la adresa de e-mail dpo.generalautocom@generalautocom.ro. Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Concret, vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Utilizatori și clienți

Scopurile colectării de informații sunt următoarele: Prelucrarea acestor informații este justificată de următoarele:
Prelucrarea solicitării dvs. de a fi contactat Prelucrarea solicitării dvs. de a fi contactat rezultă din executarea contractului încheiat între societatea noastră și dvs.
Gestionarea și optimizarea relației cu clientul Interesul legitim al GENERAL AUTOCOM SRL de a asigura satisfacția și monitorizarea clienților săi
Realizarea de sondaje, anchete sau statistici pentru o mai bună evaluare a calității produselor și pentru a anticipa nevoile clienților Interesul legitim al GENERAL AUTOCOM SRL de a evalua calitatea produselor sale, de a anticipa nevoile și satisfacția clienților săi și de a dezvolta în consecință noi funcționalități
Analizarea și optimizarea funcționalităților site-ului Interesul legitim al GENERAL AUTOCOM SRL de a oferi servicii de calitate superioară cu funcționalități îmbunătățite și de a le îmbunătăți
Trimiterea de informații cu privire la ofertele noastre promoționale, noutăți și evenimente (buletine informative, invitații, chestionare, sondaje și alte publicații) Consimțământul dvs. prealabil care va fi obținut, în cazul în care legea impune acest lucru, prin bifarea căsuței menționate în acest scop, la comunicarea datelor dvs. cu caracter personal către GENERAL AUTOCOM SRL

 

Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil. Dacă nu doriți să vă folosim datele în acest fel, bifați caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră.

Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat produsele noastre; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia.

Parteneri comerciali

În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare și codul de identificare fiscală, pentru persoanele înregistrate în scopuri de TVA.

Această prelucrare se bazează pe:

 • executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de Partener comercial, sunteți parte;
 • obligații legale care ne sunt impuse;
 • interesul nostru legitim.

În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali.

Această prelucrare se bazează pe:

 • executarea unui contract la care Partenerii comerciali sunt parte;
 • obligațiile legale care ne sunt impuse;
 • interesul nostru legitim.

Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa dpo.generalautocom@generalautocom.ro.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților locale/naționale sau internaționale, autorităților fiscale și/sau organelor de aplicare a legii,, precum și terților, precum Grupului Dacia – Renault – Nissan, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, astfel:

 • Către parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți, din țară sau străinătate, pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră, în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră
 • Pentru livrarea comenzilor, datele sunt transmise către companiile specializate în servicii de curierat
 • Către furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale;
 • Către consultanți externi (i.e. avocați, contabili, auditori), în scopuri specifice, atunci când este necesar.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal?

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

În cazul în care sunteți Client sau Partener Comercial, vă vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră.
În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege.

Ce drepturi aveți?

Aveți urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

 • Dreptul de vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
 • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de General Autocom SRL;
 • Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre General Autocom SRL;
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre website-ul General Autocom SRL (de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct);
 • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
 • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

Contact

Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, de către GENERAL AUTOCOM SRL, sau dacă doriți să vă exercitați unul sau mai multe din drepturile ce vă revin, ne puteți contacta la adresa de e-mail dpo.generalautocom@generalautocom.ro.